Să ne cunoaștem, zic!

Nadina aici.

Am știut dintoteauna ce vreau să fac, dar habar nu aveam că voi face ceea ce fac acum.

Așa cum în liceu mă pregăteam pentru Facultatea de Arhitectură, în 2011 am absolvit Facultatea de Drept, iar în prezent coordonez evenimente, târguri și expoziții.  sub brandul pe care tocmai l-am lansat, Nadina. .

Tot acum și aici, în Timișoara, mi-am adus aportul în coordonarea proiectelor din cadrul programului Check-OUTimișoara - Capitala Tineretului din România și în continuare împreună cu două prietene derulăm proiecte în Organizația Noi Re-Creăm. Cea mai mare satisfacție este că pot face ceva pentru orașul meu și că pot contribui la dezvoltarea constantă a acestuia.

Scriu pe Blog pentru că am descoperit o plăcere în asta și pentru că vreau ca și tu să afli „Unde mergem?”. Aici poți citi despre evenimentele faine din Timișoara. Aleg să scriu despre acele proiecte care aduc un plus de valoare orașului sau care ne ajută pe noi toți, în dezvoltarea personală și profesională. Dacă nu ai apucat să mergi la unul din evenimentele dorite, îți povestesc puțin despre ele în secțiunea „Cum a fost?”

Atunci când nu cârcotesc pe la vreun eveniment, călătoresc. Curiozitatea și dorința de a descoperi locuri noi, nu mă lasă să stau acasă. Imi place să ies din oraș, chiar dacă o fac pentru o zi, două zile,  o săptămână sau o lună.

Din călătorii vreau să extrag esențialul, iar tu să îl regăsești în secțiunea „Destinatii si impresii” . Un lucru pe care eu l-am considerat interesant, bun sau un loc pe care nu trebuie să îl ratezi dacă ajungi în zonele pe care eu le-am vizitat.

Timpul meu liber, la fel ca și al tău, este din ce în ce mai scurt. Trebuie să îl folosim într-un mod util și organizat. Chiar dacă este vorba despre participarea la un eveniment, o destinație de călătorie sau un sport de iarnă, prin acest Blog îmi doresc să contribui la „organizarea” timpului tău liber.

Zâmbește cu toți dinții!

Nadina.